Airconditioning

Klimatisatie speelt een grote rol voor de atmosfeer in uw huis. Is de omgeving te warm, te koud of te vochtig, dan voelen we ons minder goed in ons vel. Door de installatie van airconditioning kan een aangenaam leefklimaat gecreëerd worden in uw woning.

Fujitsu, Daikin
airco
Airco-installatie met Fujitsu toestelAirco-installatie met Fujitsu toestel Airco-installatie met Fujitsu toestelAirco-installatie met Fujitsu toestel
Hoe werkt airco?

Airconditioners zuigen de binnenlucht aan. Deze lucht wordt vervolgens gekoeld met behulp van een milieuvriendelijk koudemiddel dat in het aircosysteem circuleert. Het middel neemt de warmte van de te koelen binnenlucht over. Eenmaal afgekoeld wordt deze gekoelde lucht weer de ruimte ingeblazen op de gewenste temperatuur en in de juiste richting.

De voordelen van airco

Met een aircosysteem creëert u werk- en wooncomfort. De nieuwe generatie airco's zijn intelligent, spaarzaam en passen perfect in elke zaak of interieur. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht, die u inademt.

Kortom, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever.

Uw airco als verwarmingstoestel

Warmtepompen halen hun warmte uit de omgeving (bijvoorbeeld: buitenlucht). De gewonnen warmte wordt afgestaan aan ofwel lucht ofwel water in de woning. Tijdens het verwarmen wordt het principe van airconditioning dus omgekeerd en zal via het warmteafgiftesysteem in de airco warmte worden vrijgegeven.